Maskin och teknik

Vilket elfordon är populärare än dom flesta?

Är du i tankarna inför att investera elfordon till ditt företag och undrar över vilket märke och modeller du ska ha?

Goupil är ett märke som tillverkas i Europa nere i sydvästra Frankrike sedan 1996.  Dom är ledande inom elektriska arbetsfordon samt tillhandahåller skräddarsydda lösningar till entreprenader och företag.

Goupil tillhör Polaris-gruppen sedan 2011 vilket innebär att dom står för hög kvalitet.
Polaris har mångårig erfarenhet av terrängfordon såsom fyrhjulingar och snöskotrar så här har vi rätt tänk för att skapa hållbara maskiner som håller i många år. Deras nuvarande storsäljare som heter G4 som är ett stabilt arbetsfordon kan ta last upp till 1200kg.
Vill du ha något nättare kan du kika på Goupil G2.

Flexibel

G4 kan även utrustas med olika delar såsom tippflak, gallerflak  samt skåp.
Detta innebär att fordonet passar till många olika sorters av företag.
Allt ifrån Grönyteskötsel, fastighetsskötare till budfirmor passar fordonet till.

Bekväm

Goupil G4 är väldigt tysta och bekväma. Med bra sittställning och med alla bekvämligheter som kupevärme, assistansstyrning och AC gör arbetet i dessa fordon till en glädje. Du avslutar ditt arbetspass utvilad. Det finns inget bättre än att avsluta en arbetsdag och ha energi över till hemmets sysslor eller fritidsaktiviteter

Ekonomisk

När du köper en Goupil så är det inte bara ett billigt elfordon att äga utan du får mycket för pengarna. Utrustning och kvalitet ligger i överkant gentemot konkurrenternas modeller.
Det finns otroligt många kombinationer att välja mellan och Goupil har fler än sina konkurrenter att välja mellan. Så oavsett om man är ute efter skåp eller flak så ska man kika lite extra på Goupil

Goupil G4
Exempel på användningsområde
Kommentarer inaktiverade för Vilket elfordon är populärare än dom flesta?