Mode och hälsa

Hudvård till bra pris

Att handla skönhet och hudvård online är det nya sättet att handla på, precis som med allt annat. Se till att alltid handla från auktoriserade återförsäljare som erbjuder rimliga priser på marknaden. Vi rekommenderar Daystyle.se som är en webbshop som erbjuder både hudvård, smink och accessoarer till bra priser online. Här är några exempel på produkter du hittar i deras webbshop, kanske hittar du en gammal favoriter eller någon nyhet?

  • Exuviance Radiance Serum är en populär produkt från Exuviance. Serumet appliceras på rengjord hud både morgon och kväll för att återge huden lyster. Serumet passar alla hudtyper som saknar lyster och känns glåmig. Innehåller både AHA- pch PHA-syra som stimulerar hudens cellförnyelse. Den bidrar till en förbättrad hudstruktur samtidigt som hudtonen kämnas ut och du får massor av glow.
  • Medik8 Press & Glow är en toner med PHA-syra som milt exfolierar huden på ytan. Produkten passar alla hudtyper och kan användas varje dag. Den aktiverar hudens naturliga enzymer för en mer ungdomlig och lysterfull hud. Innehåller 5,5% glukonolakton, vilket är ingrediensen som på ett så skonsamt sätt som möjligt hjälper till med cellernas dagliga förnyelse.
  • Mantle The Dream Mask är en rejält återfuktande ansiktsmask som passar perfekt för torr eller matt hud som behöver en extra skjuts. Masken ger massor av lyster samtidigt som huden lugnas. Den passar alla hudtyper som vill få lyster och stärkas i grunden. The Dream Mask innehåller aktiva ingredienser som CBD, Bakuchiol, Hyaluronic Acids, Vitamin E, Niacinamid.

Kanske har du hittat en produkt i listan som kan bli en ny favorit, annars rekommenderar vi att du spanar in www.daystyle.se där du hittar en mängd skönhet och hudvård från välkända märken. Bland annat från märken som dermalogica, Peter Thomas Roth, Filorga, Esse Probiotic Skincare och Mr & Mrs Tannie.

Kommentarer inaktiverade för Hudvård till bra pris