Skönhet

Tips för att vårda håret dygnet runt!

Känner du att ditt hår slits onödigt mycket och tovar sig? Trots att du använder vårdande produkter för håret kan det ibland krävas lite mer än så för att hålla håret återfuktat och lent, speciellt om du har naturligt torrt och lockigt hår eller löshår. Vi har därför valt att tipsa om lite olika produkter som kan göra susen för håret!

1. Scrunchie i siden/silke. Med en skonsam scrunchie (hårsnodd) i fint material kommer ditt hår omfamnas och ge dig en perfekt uppsättning. Samtidigt kommer håret inte torkas ut eller brytas av tack vare materialet. På så sätt kan du både vårda och vara snygg i håret samtidigt!

2. Sidenörngott som reducerar friss och slitage på håret när du sover. Med ett örngott gjort av siden minskas friktionen som i sin tur hade kunnat leda till att håret bryts av eller trasslar ihop sig. Sidenörngott är även väldigt bra för huden då den inte suger åt sig din hudvård som du har lagt på kvällen, till skillnad från vanliga örngott av bomull. Siden är ett material som andas och hjälper till att bibehålla fukt i både hud och hår. Dessutom ser sidenörngott väldigt fint och lyxigt ut. Fördelen med det här tipset är även att du slipper lägga till ett extra ”moment” i din dagliga rutin, vilket ibland kan vara anledningen till att många skippar det.

3. Olaplex No.3 Hair Perfector är en stark och kraftfull behandling som reparerar håret och hjälper till att sammanlänka hårets svavelbildningar. Det här innebär att håret stärks på djupet och skador repareras, till skillnad från andra hårprodukter där endast förebyggande skydd kan ges. Olaplex finns i olika varianter och det bästa är att du kontaktar din frisör för att se vilken eller vilka alternativ som skulle passa ditt hårs behov bäst.

Av dessa tips hoppas vi att du kan vårda ditt hår på nya sätt!

Kommentarer inaktiverade för Tips för att vårda håret dygnet runt!