Hus och hem

Har du fått en vattenläcka i tvättstugan?

Du har kanske köpt ett hus med friskrivningsklausul och upptäckt en vattenskada i källaren. Ju längre tid en vattenskada fått fortgå ju mer skada kan den ha gjort. Det finns inte så många alternativ mer än att ta dit en fackman för att bedöma skadorna. Om du har tur så räcker det att åtgärda skadan och torka utrymmet med en luftavfuktare.

Finns det risk för mögel eller mer så är det bara att ringa ett företag som arbetar med renovering Stockholm Och be dom komma över och bedöma skador och komma med förslag

 

Renovera tvättstuga

Att renovera tvättstuga är kostsamt och då vill du ha ett erfaret företag som kan göra det snabbt utan onödiga merkostnader.
En tvättstuga är en viktig del av hemmet som man tillbringar en hel del tid i och är hjärtat i alla hem och är en förutsättning för rena kläder och god hälsa
Det är viktigt att man har gott om utrymme och plats att ta hand om sin tvätt på samt effektiva maskiner och bra belysning som gör att du ser om det blivit tvättat ordentligt.

Renovera andra delar av hemmet

Det kanske inte är tvättstugan i ditt hem som behöver göra något åt utan kanske en badrumsrenovering krävs. Då är det samma procedur där du kontaktar en fackman och anlitar ett företag som specialiserat sig på den typen av renoveringar. Det är alltid bäst att låta proffs ta hand om renovering av våtutrymmen eftersom det finns föreskrifter och tillvägagångssätt som måste följas.

Är inte en renovering på ett våtrum utfört korrekt så gäller inte försäkringar om fuktskador skulle uppkomma i framtiden.

Kommentarer inaktiverade för Har du fått en vattenläcka i tvättstugan?