Rekreation och nöje

Snussorter värda att testa

Alla snusälskare känner till dilemmat: du är sugen på att testa ett nytt snus men vill inte spendera dina hårt in jobbade pengar på snusköp i onödan.

Här kommer en lista med snussorter för allas smaker…

Ett snus med mycket smak:

Grov original portion. Ett mustigt kraftfullt snus som behåller smaken länge. Du som översträvar att kunna behålla prillan inne länge kommer inte bli besviken av denna!

General lös. Detta snus är ett lössnus som inte riktar sig till sig som vill kunna smyga med ditt snusande. Detta snus har en fyllig doft och kraftfull arom.

Snus stockholm city för dig som tycker om ett mildare alternativ:

Catch dry eukalyptus. Detta snus är ett fräscht snus med mildare smak. Med det sagt är smakrikedomen fortfarande hög. Eukalyptusen bidrar till en fräschare andedräkt och gör det något diskretare att du har en prilla innanför läppen.

Catch dry licorice. Detta snus södermalm påminner om smaken av ett tuggummi med en fin övergång av snus. Ett snus som detta funkar väl med en torr påse, vilket det här är. För dig som inte kan bestämma dig för om du vill äta godis eller snusa, här är ett alternativ för dig!

För dig som håller dig till old and tried:

Kronans snussorter kommer inte göra dig besviken. Detta snusmärke har stått emot motgångar i vått och torrt. Detta snus stockholm passar dig som vill ha ett snus man inte tröttnar på, ett snus som kommer bli ditt go to. Du kommer definitivt inte bli besviken på denna fina snussort.

Som med allt annat är ens val av snus individuellt och det du gillar idag kommer kanske inte vara din favorit imorgon. Därför är det tur att det går att köpa snus på nätet med snabb leverans, så att du får chansen att testa dig fram till vad just du gillar.

 

Kommentarer inaktiverade för Snussorter värda att testa