Mode och hälsa

Estetiska behandlingar i Stockholm

Är du nyfiken på vilka av de vanligaste och mest populära skönhetsbehandlingarna är? Idag finns det väldigt många ingrepp och behandlingar som går att göra på klinik, som inte gick att utföra i samma utsträckning för många år sedan. Här hittar du några av de vanligaste behandlingarna som Klinik Estetik i Stockholm erbjuder. Om du skulle vara intresserad av något alternativ rekommenderar vi att du kontaktar kliniken och bokar in en konsultation där du tillsammans med en läkare går igenom önskemål och förväntade resultat.

  • Botox Stockholm är ett välkänd och beprövat läkemedel som används världen över. Det är en världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar som används vid behandling av rynkor och veck i ansiktet, vanligtvis i pannan. Men botox kan även användas vid andra typer av besvär, som vid behandling av hand- och armsvett. Botox är ett muskelavslappnande ämne och används därför till olika områden, exempelvis för att råda bot på asymmetri i ansiktet.
  • Ögonlocksplastik Stockholm är något som görs för att få bort hängande och trötta ögonlock. Hängiga ögonlock och slapp överskottshud är vanligt förekommande ju äldre vi blir och det kan även vara ärftligt. Anledningen till hängande ögonlock är att huden förlorar spänst när vi blir äldre och med överflödig hud kan det orsaka större påsar under ögonen. Du kan uppleva att du ser tröttare ut än vanligt och i extremare fall kan du uppleva stickande i ögonen och huvudvärk. Med ett kirurgiskt ingrepp kan den överflödiga huden tas bort och du får ett piggare och fräschare utseende.
  • Fettsugning Stockholm med Smartlipo har under de senare åren blivit ett av de vanligaste ingreppen på klinik. Det som skiljer tekniken med Smartlipo från traditionell fettsugning är att den inte kräver ingrepp eller narkos och är därmed mindre riskfyllt. Något som allt fler föredrar idag.
Kommentarer inaktiverade för Estetiska behandlingar i Stockholm